,אזלו המקומות 

...מוזמנים לטיול הבא

פסטיבל הלחם בפוליה

בעקבות פדריקו השני

טיול בחבל הארץ המקסים והפחות מוכר לכבוד פסטיבל פדריקו והלחם המפורסם של Alta Mura

חופי הים האדריאטי המשגעים, עיירות מיוחדות, טעמים וניחוחות בשווקים מקומיים, 

חגיגות ועוד…

תאריך :  1-8 מאי  2020

מחיר לאדם בהרכב זוגי: 2050 יורו

,כולל טיסות, לינה , נסיעות 

ארוחות בוקר ו-ערב או צהריים, סיורים והפתעות

מטען- טרולי למטוס לכל נוסע ומזוודה אחת לזוג לתא המטען.
ניתן להוסיף מזוודה בתוספת תשלום

אגריטוריזמו בגרבינה

פרובינציית בארי, פוליה

אפריל 2020
7 לילות

 נחיתה בשדה התעופה בנפולי ונסיעה דרום מזרחה למקום האירוח הראשון

:שלנו ליד עיירת החוף מונופולי

נעצור בעיירה המיוחדת טראני שיושבת על מפרץ יפה, נשב בלוקנדה לארוחה, נטייל לאורך הטיילת ובסמטאות, נבקר בכנסיה המרשימה ונלמד קצת  היסטוריה של המקום.

  .נמשיך למקןם האירוח ,נתמקם בחדרים וניפגש לטעימות פיצה

   בעלי המקום יכינו לנו פיצה מיוחדת מתנור האבן  הטיפוסי לפוליה

לאחר ארוחת הבוקר נדרים מעט לאורך קו החוף לעיירה אוסטוני (העיר בלבן)  ,

נבקר בכרם זיתים  ובית בד עתיק ונטעם שמן זית,

משם נמשיך לעיירה הרומנטית ׳פוליניאנו על הים׳- מקום לידתו של דומיניקו מדוניו

הזמר והיוצר האהוב.

נרד לחוף הים עם מימיו הצלולים בצבע טורקיז, נטייל על הגשר הרומאי, נשוטט בסמטאות, נשב לגלידה/אפריטיבו.

בשעות הערב ניסע לקונברסאנו ונאכל במסעדת בשרים טיפוסית מיוחדת במינה 

אחרי ארוחת הבוקר, נתחיל את היום באלברובלו- בירת הטרולי (מבנים לבנים עגולים, מכוסים בגגות אבן חרוטיים) ואתר מורשת עולמית של אונסקו,

נסתובב בין המבנים הייחודיים והחנויות הצבעונית ונטעם מאפים מתוקים,

נמשיך לעיירה החצובה בסלע מטרה די סאסי שבתיה בנויים בתוך מערות אבן. 

נשב לארוחת צהריים במסעדה בה נכיר ונטעם את התוצרת המקומית האופיינית לחבל ארץ זה. 

נשוטט בסמטאות האבן, נבקר באתר המשחזר את החיים במערות, נעלה לכנסיה המשקיפה על העיר, נשב למשקה וניסע לחוות האירוח בה נשהה עד סוף הטיול.

אחרי ארוחת בוקר מפנקת וסיבוב הכרות בחוות האירוח ניסע לעיירת הלחם אלטה מורה שם נחגג פסטיבל ימיי ביניים (בעקבות פדריקו השני) 

נבקר במאפייה המייצרת את הלחם המיוחד והמפורסם שנאפה רק שם.

נמשיך לרחבת הפסטיבל בה העיר חוזרת לתקופת המאה ה 12. דוכנים, הצגות, מוסיקה והרבה לחם… 

את שעות הערב נבלה בעיירה הקרובה גרבינה ונאכל במסעדת דגים ופירות ים 

 

נצא לטיול באיזור העתיק של גרבינה- מערות וכנסיות תת קרקעית, גשר עתיק ועוד..

נבקר ביקב ביולוגי מקומי, נכיר ונטעם כמה סוגי יינות

נמשיך לביקור ביריד חקלאות וגסטרונומיה גדול המתקיים מידי שנה, נסייר בשוק האוכל הצבעוני ונחזור למנוחה קלה בחווה

בערב נצא לארוחה במסעדה מיוחדת המתמחה במנות טיפוסיות לאיזור

 

 

ניסע לקסטל דל מונטה- מבנה מרשים ויוצא דופן מהמאה ה13

 .שתוכנן ונבנה ע״י פרידריך (פדריקו) השני 

.ניכנס לבקר בחדרי המבצר ונטייל בשבילים היפים והירוקים שסביבו 

.נמשיך לאנדריאה למפעל שוקולד המייצר קונפטי- אגוזים וליקרים מצופים בשוקולדים

 נחזור לחווה לארוחת ערב צמחונית  שופעת כל טוב מתוצרת מקומית טריה במסעדה  שמנהלת המשפחה במקום

יום  בבירת הנפה בארי היושבת על הים האדריאטי-

ביקור במבצר העתיק והמרשים ,

טיול לאורך הטיילת, סיור ברחובות העיר העתיקה בהם מכינים בידיים את ה׳אורקייטי׳- פסטת ׳אזניים׳ - האופיינית למחוז פוליה , 

בשעות אחר הצהריים נחזור לחווה לסדנה קצרה של הכנת פסטה פוליניאנית ונשב לארוחת ערב חגיגית מעשה ידינו

DAY

6

DAY

1

DAY

2

DAY

3

DAY

4

DAY

5

DAY

7

אין ברירה, חוזרים הביתה…

נצא  לפנות בוקר לשדה התעופה בנפולי

DAY

8

ואנחנו שומרות לעצמנו את הזכות לשנות ולהפתיע

רוצים להצטרף אלינו ?

התקשרו או השאירו פרטים