Ragu` alla Bolognese

רכיבים:
1 קילו בשר טחון
2 בצלים
2 גזרים
5 גבעולי סלרי
4 פרוסות פנצ׳טה (או בייקון)
15-20 עגבניות קלופות ומגולענות
חצי בקבוק יין יבש (אדום או לבן)
4 שיני שום
כוס חלב
שמן זית
אורגנו
2 עלי דפנה
מלח
פלפל

המתכון של ברכה לראגו משובח 

ההכנה:
קוצצים ומטגנים את הבצל בשמן זית
מוסיפים את הגזרים מגורדים גס, את הסלרי והבייקון
מוסיפים את הבשר ומטגנים כמה דקות
מוסיפים עגבניות, יין, קורנית, אורגנו, עלי דפנה, שום, מלח ופלפל
מבשלים כשעה וחצי על אש בינונית
מוסיפים כוס חלב ומבשלים עוד כחצי שעה.
לבדוק מדי פעם,
אם נראה שהנוזלים מתייבשים, להוסיף עוד יין או ציר ירקות/בקר 
ככל שהראגו יתבשל יותר, טעמו יהיה משובח יותר.
אפשר להגיש עם מגוון סוגי פסטה, טלייטלה או פטוצ׳יני הם מהאפשרויות הקלאסיות
ניתן ואף רצוי לפזר פרמז׳אנו מעל לפי הטעם
ולזלול אבל בזהירות- לאט לאט ...
בתיאבון : )